@XMDBMX – AKU DAH BOSAN
Genre R&B

LYRIC
AKU DAH BOSAN

Aku dah bosan mendengar cerita
Semua kata yang kau lafaz, ternyata semua dusta
Kadangkala bila aku nak bersama
Kau selau hilang entah kemana,ayy
Aku dah bosan mengejar kau berlari
Namun kau masih mengejar impian yang tak pasti
Masih lagi nak lontarkan teka teki,tak henti-henti
Aku lelaki kalah mati pun aku tak rugi tapi kau?
Suda cukup, aku rasa mual rasa macam nak throwup

Cukuplah..Cukup dengan watak drama yang kau lakonkan
Tak usah lagi aku nak ungkitkan kisah silam, Itu suda cukup
Buat aku naik meluat
Aku dah letih melayan dengan watak kau yang sering berubah
Aku dah penat menduga watak kau yang macam
Aku dah cuba buang rasa curiga namun kau masih lagi
Buat perkara yang sama,masih lagi nak lepak mcm drama
Tv tiga
Aku harap kau masih ingat dengan kenangan lalu

Aku harap kau simpan, semua karangan itu dalam..dalam diari kisah hidup mu
Senyap seketika lepas aku bersuara
Senyap seketika bila aku tahu kau yang hyper berdrama


Baru kini Ku sedari Akan ketara perubahan semasa
Zaman ini zaman yang ku lihat ramai anak muda
Dipintal dengan media massa
Ada yg baru nak kembali kejalanNya,ada yang laylow masih rentak irama dan juga flow
Ada yang masih hiphop masih
Masih tiptop macam aku..ayy
Berjaya melangkah pagar kawat berduri
Percaya, adakah hidup ini berjuri?
Jauh di sudut hatiku tenggelam dalam mencari
Mencari diriku disebalik tirai dosa
Terkurung dalam pentas dunia
Rujuklah awal akhir sebelum merempuh badai
Demi yang menanti jangan sekali maruah digadai
Menyiram benih cita nak bercambah bukan mudah
Nak up tinggi sampai Ke langit, tapi tak sampai
Megahkan diri ke bumi tidak terpijak
Sesak nafas tergapai, maka tangkis dengan bijak
Mana langit kujunjung di situ bumi kupijak

Apa berlaku tahun lalu seperti Dejavu
Apapun yang ku lalui ketika itu hanya tuhan tahu
Masuk kedalam, disebalik tembok batu
Ya aku tahu yang itu kau tahu,shame on you
Hancur Hatiku dapat berita tentang dia
Ternyata dia gamak mengulanginya

Ya
Kini aku berpaling arah kontrak ku dengan empayar 303
Mengharapkan semua projek segi tiga terlaksana,ayyy

Baru kini Ku sedari Akan ketara perubahan semasa, Zaman ini zaman yang ku lihat ramai anak muda dipintal dengan media massa, ada yg baru nak kembali kejalanNya, ada yang laylow masih outlaw masih ikut rentak irama dan flow ada yang masih ikut gaya lama heyyy peace up, ay

Jatuh tersungkur
Retak Pecah Pintu Rahsia
Apa berlaku tahun lalu seperti Dejavu
Hancur Hatiku dapat berita ,ternyata dia gamak mengulanginya, Kini aku berpaling arah kontrak ku dengan empayar 303, mengharapkan semua projek segi tiga terlaksana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *