Saktenane – Nur Fatoni
Genre Pop

LYRIC
Saktenane

Reff :
Saktenane atiku loro... Nyawang kowe karo wong liyo
Saktenane atiku loro.. Kwe ninggalke aku tanpo perkoro..

Saktenane aku pancen loro ati nggocek i jajimu seng Sehidup semati ah basi nanging kwi kabeh janjimu kui seng tok ucapne neng lisan tapi ora ning ati tapi saiki kowe malah mblenjani laksana awan turun di kala waktu pagi. Yowes orakpopo aku coba tuk lilo saiki nyawang kowe cedak karo wong liyo... [fill in] seng tak sayangke aku jeh tresno sliramu tapi kau malah pergi tinggalkan aku sakjane aku rapengen koyongene yowes rapopo mungkin iki uwis dalane
Trus reff :
Saktenane atiku loro nyawang kowe karo wong liyo saktenane atiku loro kwe ninggalke aku tanpo perkoro ..

Rap ke 2 :
Tresnoku iki udu tresno dolanan seng mok gawe baper lalu engkau tinggalkan ngakune dewe kita pacaran tapi opo malah saiki kowe anggap aku kekancan
[Fill in
Pangapurane aku otewe melupakanmu nanging iki kabeh mergo sikapmu yen kowe tresno rabakal koyo ngene yowes orapopo mungkin iki uwis dalane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *