98ec3ad115a4153e1439c113276d8318.640x640x1

Karma lyrics

by Rzon
feat. Majk

Album

WHO IS RZON

Lyrics Genre

Language

Albanian

Released to

June 5, 2023

Karma lyrics

Teksti i "Karma" ft. Majk

Intro
E bukur si trëndelinë
Hajde, hajde, moj Mali—

Interlude: Mariola Kaçani
E bukur si trëndelin'
Hajde dhe hajde, moj Malin' (Ay, Rzon, what we sayin', cuz?)
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe

Chorus: Majk & Mariola Kaçani
T'u njek ?
E bukur si trëndelin'
E noshta krejt ky sen për mu ?
Hajde dhe hajde, moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe

Karma, karma, karma
Më jep mua sy dhe faqe
E bukur si trendëlin'

Karma, karma m'u kthy
Hajde dhe hajde, moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe

Karma, karma, karma
Më jep mua sy dhe faqe

Verse 1: Majk
Sa menova që s'ka dashni n'kët' jet', ti u shfaqe (Ti u shfaqe)
Një shejtan i maskum komplet me ?
Menen ma bone për vete (Për vete)
E zemrën ma bone për vete
T-T'u i shëtit malet dhe detin
Me ty rreth e rreth planetit (Planetit)
Nonstop t'u t'mbajt afër vetit
E-Edhe kong't për ty po i rrepi
Sa menova mos me kon playa'
Sa menova që dashnin' e gjeta (Gjeta)
U shfaqe ma theve zemrën copa-copa (Copa)
Për një moment u nal bota (Bota)

Pre-Chorus: Majk & Mariola Kaçani
E bukur si trendëlin'
Po shfryt'zoj rastin, p'e kapi lapsin e po ju thom' "Ëm fal" krejt femnav
Hajde, hajde, moj Marin'
Që dikur i kam shfryt'zu e jau kam thy un' zemrat
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe
E bukur si trëndelin'

Njëjt' sikur ti mu (Njëjt' sikur ti mu)
Hajde, hajde, moj Marinë
E sot po m'kthehen ça do që kom bo dikur (Kom bo dikur)
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe

Chorus: Majk & Mariola Kaçani
T'u njek ?
E bukur si trëndelin'
E noshta krejt ky sen për mu ?
Hajde dhe hajde, moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe

Karma, karma, karma
Më jep mua sy dhe faqe
E bukur si trendëlin'

Karma, karma m'u kthy
Hajde dhe hajde, moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe

Karma, karma, karma
Më jep mua sy dhe faqe

Verse 2: Majk
Po m'thojn' "Ke ndryshu, je bo botoks"
Po m'thojn' "Ke ndryshu, po * ?"
Nuk p'e di mo as ça jan' lot
Po mos ta ni ty kush ça thot'
Baby girl, ty mos ta nin
B-Baby girl, ty mos ta nin (Mos ta nin)
Mes neve dyve gjithçka u kry
It was all just a dream
Jeto jetën qysh ti e nin
Jeto jetën qysh ti e nin
Mes neve dyve gjithçka u kry
It was all just a dream

Bridge: Mariola Kaçani
E bukur si trëndelin'
Hajde dhe hajde moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe
E bukur si trëndelin'
Hajde dhe hajde moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe

Chorus: Mariola Kaçani
E bukur si trëndelin'
Hajde dhe hajde moj malin'
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe
E bukur si trëndelin'
Hajde dhe hajde moj Malin'
Çelu, çelu, manushaqe
Më jep mua sy dhe faqe

Rzon – Karma

Some videos may be incorrect, apologies if this is the case, we are improving so that this does not happen in the future.

See Videoclip
Leave a comment
You have a maximum of 250 characters
0 Comments

No comments, you can be the first

Last lyrics added
Reading Now