Mitt gule smil – Kropp
Genre Pop

LYRIC
Mitt gule smil

Mitt gule smil, i midten av april. Burde gjort noe med det, men det er så godt å leve. Gi meg tid.For slik som du vil ha meg, før sommeren er over, eg lover.Men for akkurat no så er min stil, mitt gule smil

Tro meg, du aldri hørt meg si noe sånt før, men du vet det. Vis meg, alt som får meg til å drømme og leve. Eg vil se det

Ditt hvite smil, det finnes ingen tvil. Du går for å vinne, men eg vil sitte inne no, gi meg tid. For slik som de vil ha meg før sommeren er over, eg lover. Men akkurat nå så er min stil, mitt gule smil

Tro meg, du aldri hørt meg si noe sånt før, men du vet det. Vis meg, alt som får meg til å drømme og leve. Eg vil se

Tro meg, du aldri hørt meg si noe sånt før, men du vet det. Vis meg, alt som får meg til å drømme og leve. Eg vil se det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *