Aleksandra Janeva – Srce otvori
Genre Pop

LYRIC
Srce otvori

{Verse 1}
Рече ќе ме сакаш
Дур си жив, дур си жив
Рече ќе ме чуваш
Во свој филм, од туѓи допири
Зошто не е така
Кажи ми, кажи ми?
Зошто не е така, ууу?

{Chorus}:
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти
Душа одмори
Во овој миг, во овој миг
Пушти приказни
Ќе помине сè
За ноќ или две
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти

{Verse 2}
Никој не те сака
Како јас, како јас
Овој живот слика
Сè во нас, сè во нас
Сакав да те викам
Мојот сон, мојот сон
Сакав да те чувам
Цела ноќ, цела ноќ
{Chorus}:
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти
Душа одмори
Во овој миг, во овој миг
Пушти приказни
Ќе помине сè
За ноќ или две
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти

{Bridge}
Никој како јас
Никој како јас
Знаеш ли
Знаеш ли?

{Chorus}:
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти
Душа одмори
Во овој миг, во овој миг
Пушти приказни
Ќе помине сè
За ноќ или две
Срце отвори
Дојди ми ти, дојди ми ти
Никој не те сака тебе
Никој не те сака тебе
Како јас што те сакам тебе, тебе, тебе, тебе
Никој не те сака тебе
Никој не те сака тебе
Како јас што те сакам тебе, тебе, тебе, тебе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *